Wellington, Florida!

Efter 8h hästlastbil till Luxemburg, 3h lasta av hästar, parkera hästar och vänta, 2h sömn, privatjet till Zürich och till sist 11h flyg till Miami var det äääntligen bara en bilfärd kvar upp till Wellington. Hästarna stannade i Miami i karantän så vi hann ordna en del här i stallet först. Herregud vad fint här är. Wellington är inte jättestort, vad jag sett än så länge i alla fall. Det är som små ”byar” vid sidan av vägen, med väldekorerade grindar in som ofta vaktas dygnet runt. Väl inne där är det ännu en grind in till varje gård, sedan finns det också en hel del inte alltför nätta villor. Carrie och Bernds ställe är jättefint. Hästboxarna är 5x10m ungefär och de har både ridhus och utebana. Jag och Bella bor i ett eget litet hus separat, vilket är rätt skönt så vi inte är i knät på de andra hela tiden. 🙂

Änsålänge är det mycket som ska komma på plats med rutiner och allting så vi har inte gjort särskilt mycket än. Alla hästarna ska dessutom klippas, vilket tar en halv evighet.

Vi bor i alla fall bara knappt 4km ifrån tävlingsbanorna och 3 mil ifrån West Palm Beach och Palm Springs. Vi ska få varsin cykel inom de närmsta dagarna så vi kan ta oss fram, så ska det nog bli jättebra. Här är runt 30° varmt på dagarna dessutom, helt underbart! Dock så svettas man ju inte lite när man jobbar, men vi gör ju det mesta jobbet innan tolv så man överlever 😀

IMG_3577

Ridhuset

IMG_3578

Stall på sidorna

IMG_3579

2 reaktion på “Wellington, Florida!”

  1. Så du har det rätt så bra!!! Bara du inte jobbar för mycket. Det ser ju väldigt fint ut, men är det en skyddad verkstad innanför grindarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *