försöker packa

Är meningen att jag ska ha min stora incheckade väska med mig imorgon bitti, men den är väl kanske inte riktigt färdigpackad kan man väl säga. Det är verkligen så sjukt tråkigt att packa.

Idag skulle jag varit ledig men fick jobba några timmar imorse ändå för var mycket som skulle bli gjort, så hejdå saknade sovmorgon! Det  är något som faktiskt är väldigt jobbigt, mitt larm ringer klockan fem på morgonen.  Utom ibland när jag får sova ända till halv sex. Vill ibland gråta lite över det hahah.

Imorgon kväll kommer Bella! Har inte sett henne sedan i september så ska verkligen bli så himla kul 😀 Efter det är det ju lördag och då börjar vi rulla mot olika flygplatser och så småningom så ska vi ju landa i Florida. Äntligen.

IMG_3394

Saumur, som inte har alls med saken att göra, men han bor här i stallet i alla fall!

2 reaktion på “försöker packa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *