Julstämning och hemresa

 

Var ett tag sen jag fick skrivet något nu, får jobba på det!

Saga var som sagt här och vi var mycket inne i staden och såg oss omkring. De har världens julmarknad här nu så vi var väldigt mycket runt den, den är hur fin som helst!😍 Det är inte riktigt samma julgodis som i Sverige som serveras, utom glögg då. Här finns istället någon slags potatisbulle som serveras med socker och äppelmos och självklart ett brett utval av olika korvar. Sjukt hur glada de är i korvar här 😂

 

Bara någon dag efter att Saga åkte hem åkte jag till Sverige och hälsade på. Hann inte ens med att se hälften av vad jag hade velat, men fick bara 3 dagar ledigt 😅 Hann i alla fall med ett par trevliga restaurangbesök, en sväng in om bollerup och väldigt trevligt sällskap överallt☺️

 

Nu är det exakt en vecka kvar till avfärd så är en del som händer på jobbet nu. Det är mycket hästar som ska flyttas och saker som ska packas😅 Men det är inte så farligt. Fick idag en julklapp av boss (bilden längst ner), så gulligt! Sedan att det tydligen var någon anställt som ordnat det hela är en helt annan sak, hahah de har verkligen folk till allt!image imageimage

2 reaktion på “Julstämning och hemresa”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *