Onsdag hos Koschel

Behövde inte börja jobba förrän sju imorse så hade sovmorgon till lite över sex, vilket resulterade i att jag vaknade klockan fem ändå och drömde sedan om och om igen att jag försov mig tills larmet ringde. Hoppas på bättre lycka imorgon bitti! 🙂 Har varit en blåsig dag här och väldigt mycket som snurrat i mitt huvud, men allt har ändå gått bra. Tittade lite när Christoph red min favorit, Saumur (e. sancisco) och det ser bara så sjukligt bra ut. Carrie har bara haft honom ett par månader och bara sen jag kom hit har han gjort så stora framsteg, så det ska bli riktigt roligt att se honom tävlas i Wellington. Bara 25 dagar kvar nu 😀 Var förresten ett par här också och tränade som var ifrån Sverige! Så vi pratade en del bara för att vi alla pratade svenska verkligen, känns jättekonstigt att göra det här av någon anledning. Har lite blivit min catchphrase att säga ”sorry I don’t speak german” och sen få ett svar på knackig engelska hahah. Men så det var roligt att få byta några svenska ord 🙂

Fotar ju tyvärr inget när de rider för vet inte hur poppis det är, men såhär ser mitt lilla tillfälliga boende ut i alla fall 🙂
FullSizeRender

En reaktion på “Onsdag hos Koschel”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *