@Koschel dressage

Har precis bäddat ner mig i sängen i en lägenhet på Koschel dressage, vilket är var Carrie tränar. Vi har nu tre hästar med hit och därför bor jag här till och med fredag för att hjälpa till med dem. Hon tränar för Christoph Koschel, och han rider även hästarna en del. Har försökt titta några minuter och asså wow. Carrie är otroligt duktig men Chrisoph är verkligen helt fantastisk. Är jättekul att bara få vara här och vara mitt i allt detta. Schockemöhle har tydligen ett av sina stallar här bredvid också, tycker det är lite häftigt hahah 🙂 Detta ligger alltså över två timmar hemifrån men Carrie kör ändå hit varje dag. Så ä väldigt skönt att jag kan bo kvar!

Är nu inte så länge kvar till Wellington. De har velat anställa en tredje groom för tiden vi är där, så det har blivit så perfekt att Bella ska med! Är så sjukligt glad över det, ska verkligen bli riktigt, riktigt kul 😀

IMG_2560

Ingen är så dreamteam som oss! Hahah bild ifrån lärarmiddagen under studenveckan på bollerup, vi var pirater 😉

2 reaktion på “@Koschel dressage”

  1. Ska Bella följa med till Wellington? Det låter ju hur bra som helst, hur lyckades du ordna det? Bra på att fixa som vanligt eller? Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *